Aktivitet për marrëdhëniet turko-shqiptare në kuadër të vizitës së Presidentit Erdogan në Shqipëri

Në Tiranë është mbajtur paneli me temë "Paqja, Stabiliteti dhe Zhvillimi në Ballkan - Marrëdhëniet Turqi-Shqipëri", i organizuar nga Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës së Turqisë.