A po revoltohen vërtet tunizianët kundër Vëllazërisë Myslimane?

A po revoltohen vërtet tunizianët kundër Vëllazërisë Myslimane? “Cicërimat” e propagandës nga opinionbërësit dhe llogaritë e automatizuara (bot), kryesisht nga Arabia Saudite dhe Emiratet e Bashkuara Arabe, po nxisin pikërisht këtë retorizëm.