A e dini se pas vaksinës premtuese anti-Covid qëndron një çift turkogjerman?

Firma gjermane «BioNTech» dhe ajo amerikane «Pfizer» kohët e fundit njoftuan se testet e tyre të vaksinimit kundër Covid-19 dolën 90 për qind efektive. Por a e dini se themeluesit e kompanisë janë turkogjermanë?