60 studentë nga Shqipëria kanë fituar bursa turke

Përmes aktivitetit të organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Turqi-Shqipëri (TTSO) dhe nën kujdesin e Ambasadës së Turqisë në Tiranë është organizuar një aktivitet mbi “Bursat e Turqisë” me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve turke në Shqipëri, të shoqatave dhe të rinjve që kanë fituar bursat.