33 palestinezë të plagosur si pasojë e ndërhyrjes së dhunshme të ushtarëve izraelitë

Vazhdojnë reagimet ndaj vendimit provokues të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump në 6 dhjetor për të njohur Jerusalemin si kryeqytetin e Izraelit. Kundër palestinezëve, që protestojnë vendimin në fjalë në Bregun Perëndimor dhe Jerusalem, ushtarët izraelitë përdorën përsëri plumba të vërtetë.