Zgjedhjet e 24 qershorit – Turqit festojnë fitoren e Erdoganit edhe jashtë shtetit

Pas shpalljes së rezultateve paraprake të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare (për legjislaturën e 27-të) në Turqi, manifestime festive në mbështetje të Presidentit Recep Tayyip Erdogan u organizuan gjithashtu në Gjermani, Austri, Suedi, Mbretërinë e Bashkuar, Azerbajxhan, Bosnjë-Hercegovinë, Pakistan, Sudan, Maqedoni, Kosovë, Shqipëri, Holandë, Francë, Katar dhe Liban.