Videoklipi i ri forcave amfibe turke

Komanda e Forcave Detare të Turqisë ka përgatitur një film të shkurtër në lidhje me trupat amfibe të këmbësorisë së marinës, të cilat punojnë gjithmonë me sakrifica duke filluar nga majat e maleve e deri në thellësitë e deteve për qetësinë dhe sigurinë e këtij populli.