VIDEO – Turqia prezantohet me poezi

Me kontributin e Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë është përgatitur një film i shkurtë prezantues me titull “Turqia në poezi”, e cila përveç vlerave turistike synon prezantimin e Turqisë me pasuritë e saj artistike dhe kulturore.