VIDEO – Presidenti Erdogan viziton Kuvajtin

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan u takua me Emirin e Kuvajtit, Sheik Sabah el-Ahmed el-Xhamir el-Sabah për të biseduar në lidhje me krizën e Gjirit që jetohet mes Katarit dhe disa vendeve arabe.