VIDEO – Parku arkeologjik Ani tërheq interesimin gjatë katër stinëve të vitit

Parku arkeologjik Ani, i cili njihet edhe me emrat “qyteti botëror”, “djepi i qytetërimeve”, “1001 kisha” dhe “qyteti me 40 porta” e që zë vend në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, mirëpret vizitorët gjatë katër stinëve të vitit.