VIDEO - Çastet emocionuese të Presidentit Erdogan

Një video e përgatitur nga ana e Ministrisë së Çështjeve Familjare dhe Politikat Sociale të Turqisë mbanë titullin "Rezistenca e grave gjatë tentativës së grusht shteti më 15 korrik". Gjatë shfaqjes së kësaj videoje Presidenti Recep Tayyip Erdogan përjetoi çaste emocionuese.