VIDEO - Bota islame sonte kremton Natën e Mirë të Beratit

Bota islame sonte kremton Natën e Mirë të Beratit. Sonte në natën që lidhë ditën e mërkurë dhe të enjte do të shënohet Nata e Mirë e Beratit.