Ushtria armene sulmoi ekipet e gazetarëve të “TRT Haber” dhe Agjencisë së lajmeve Anadolli (AA)

Ushtria armene gjatë sulmeve ndaj Azerbajxhanit gjithashtu shënjestroi ekipin e kanalit “TRT Haber” dhe të Agjencisë së Lajmeve Anadolli (AA) që punojnë në rajon.