Turqia zhvillon stërvitjen më të madhe detare

Stërvitja “Ujku i detit-2019” (Denizkurdu) zhvillohet njëherësh në detet e Mesdheut, Egjeut dhe të Zi me pjesëmarrjen e 131 anijeve, 57 avionëve dhe 33 helikopterëve. Stërvitja filloi më 13 maj dhe do të përfundojë më 25 maj.