Turqia zhvillon operacion antiterror në veri të Irakut

Forcat e Armatosura Turke (TSK) nisën të hënën një operacion tokësor me mbështetje nga ajri kundër terrorizmit në Hakurk, Irakun e veriut me qëllim shkatërrimin e pozicioneve të armëve, shpellave dhe depove të municionit që përdoren nga terroristët.