Turqia festoi me entuziazëm 23 Prillin

Delegacioni i kryesuar nga Ministri i Arsimit Kombëtar, Ismet Jëllmaz (İsmet Yılmaz) vizitoi Mauzoleun (varrin monumental ku prehet Mustafa Kemal Ataturku në Ankara) me rastin e 23 Prillit-Dita e Sovranitetit Kombëtar dhe Festivali i Fëmijëve.