Turqia dërgoi ndihma në fshatin Kusanli të Afrinit

Forcat e Armatosura të Turqisë dhe Ushtria e Lirë Siriane kanë spastruar fshatin Kusanli në Afrin nga terroristët e PYD/YPG-së.