Turqi - Hapet panairi ndërkombëtar botanik EXPO Antalya 2016

Panairi Botëror i Botanikës, një aktivitet që pranohet si organizimi më i madh pas Lojërave Olimpike dhe Kupës Botërore, për herë të parë në historinë 160-vjeçare të EXPO-s do të hapet në Turqi.