Turizmi në Turqi – Mardini

Mardini është një qytet me histori të lashtë, i cili gëzon një vendndodhje strategjike midis lumenjve Tigër dhe Eufrat, mbi një kodër dominuese në fushën e begatë të Mesopotamisë së Epërme. Ai u ka hapur gjirin qytetërimeve dhe besimeve të ndryshme.


Fjalët Kyçe: Turizmi në Turqi , Mardin , Turqi