Trupi i pajetë i ambasadorit rus mbërriti në Aeroportin Vnukovo

Trupi i pajetë i ambasadorit rus në Ankara Andrey Karlov që u përcoll u përcoll për në Moskë me ceremoninë shtetërore të zhvilluar në Aeroportin Esenboa të Ankarasë, mbërriti mbrëmë në aeroportin Vnukovo.

Xhenazja u prit nga Ministri i Jashtëm i Turqisë Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) që gjendet për takime në Moskë dhe Ministri i Jashtëm i Rusisë Sergey Lavrov në Aeroportin Vnukovo.