TRT World vazhdon rrugën për t'u bërë një markë botërore

Me pjesëmarrjen e të ftuarve të shumtë nga bota e artit, botës së biznesit, politikës, sportit dhe medias në kompleksin presidencial u organizua të martën (15.11.2016) nata gala për ceremoninë zyrtare të kanalit të ri në anglisht,TRT World.