Trajnimi i vështirë i gazetarëve të luftës në Turqi

Vazhdon trajnimi i vështirë për “Certifikatën e korrespondentit të luftës” që zhvillohet nga Akademia e Lajmeve të Agjencisë Anadolli dhe akademia e Policisë.

Fjalët Kyçe: