Titujt kryesorë të rendit të ditës 19.10.2018 (me titra)

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të agjendës turke:

  • Vizita e Presidentit Erdoan në Moldavi dhe në krahinën autonome të Gagauzisë,
  • Deklarata e Trump për gazetarin e zhdukur saudit, Jamal Khashoggi.
  • Në Kuvend javën e ardhshme fillon maratona e diskutimit dhe miratimit të p/buxhetit të vitit 2019, i pari i sistemit të qeverisë presidenciale,
  • Greqia ka provokuar anijen turke “Barbaros Hayrrettin Paşa”, e cila bën kërkime sizmike në platformën kontinentale turke në Mesdheun Lindor. MPJ e ka paralajmëroi Greqinë me një deklaratë.
  • Ekipi i Sirnak-ut ka fituar turneun e futbollit Costa Brava në Barcelonë të Spanjës.