TIKA do të mbështesë projektet e Fondit të Ballkanit Perëndimor (WBF)

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka mbështetur me mobilie dhe pajisje elektronike Fondin e Ballkanit Perëndimor (WBF), Sekretaria e Përgjithshme e të cilit ndodhet në Tiranë.