Terroristët e YPG/PKK-së pengojnë me forcë largimin e civilëve nga Afrini

Disa pamje të xhiruara me dron nga ushtria turke kanë vërtetuar se terroristët e YPG/PKK-së pengojnë largimin e civilëve nga distrikti veriperëndimor sirian i Afrinit duke bllokuar rrugët dhe hapur zjarr ndaj tyre. (AA)