Takimi Erdogan-Putin

Kryetari i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin dhe Presidenti i Republikës së Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) realizuan takimin e 6-të brenda këtij viti. Takimi kishte në fokus çështje rajonale dhe ndërkombëtare, siç janë përpjekja e përbashkët kundër terrorit dhe situata në Siri. Pas takimit të dy liderët mbajtën edhe një konferencë të përbashkët për mediat.