Stërvitja “Ylli i Detit”

Flota turke ka zhvilluar në Detin e Zi stërvitjen “Ylli i Detit” me fregata, korveta, anije amfibe sulmuese dhe nëndetëse, të cilat kanë bërë qitje të suksesshme me predha të telekomanduara ndaj objektivave tokësorë dhe mbi ujë.