Stamboll – Ndeshje futbolli për respekt të dëshmorëve e solidarizim kundër terrorizmit

Nën kujdesin e Presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, Federatës Turke të Futbollit dhe Fondacionit të Unionit të Klubeve, në Stadiumin “Vodafone Arena” të Besiktasit, në Stamboll, u luaj “Ndeshja në respekt të dëshmorëve” në shenjë solidarizimi kundër terrorizmit. Yjet e superligës turke dolën në fushë për dëshmorët dhe veteranët. Donacionet gjatë takimit miqësor u grumbulluan në një llogari të Ministrisë së Familjes dhe Politikave Sociale, për t’iu shpërndarë më pas familjeve të dëshmorëve dhe veteranëve të luftës kundër terrorizmit.