Siri - Idlib - Bie dëshmor një ushtar i FAT

Në sulmin e ndërmarrë ndaj njësive të Forcave të Armatosura të Turqisë në zonën Idlib të Sirisë, ka rënë dëshmorë një ushtarë, ndërsa u plagosën 5 të tjerë dhe një civil.