Sinan Akçil dhe Demet Akalin këndojnë Marshin e Policisë

Këngëtarët e njohur Sinan Akçil dhe Demet Akalin dolën para kamerës në xhirimet për realizimin e videoklipit me rastin e 172-vjetorit të krijimit të Policisë Turke.