“Siguri kibernetike = siguri kombëtare”

Duhet të marrim pa u vonuar masat në lidhje me sigurinë kibernetike dhe masat që do të sigurojnë ruajtjen e privatësisë së të dhënave tona personale. Tani kjo po shndërrohet në një element i pandryshueshëm dhe i rëndësishëm i sigurisë tonë kombëtare. Siguria kibernetike është e barabartë me sigurinë kombëtare, tha të mërkurën Kryeministri Binali Jëlldërëm (Binali Yıldırım).