Shkretëtirat e Egjiptit? Jo, Patara e Antalias!

Plazhi i Patarës, pozicionuar në brigjet perëndimore liciane të bregdetit mesdhetar të Turqisë, pranë qytezës moderne Gelemis të provincës Antalia, zgjon interesin e turistëve vendas dhe të huaj falë kodrave të rërës, të cilat ngjasojnë me dunat e shkretëtirave egjiptiane, si dhe shëtitjeve (safari) me kuaj e deve.