Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Amerikane viziton Ankaranë

Në kuadër të vizitës së tij në Ankara shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Amerikane, gjenerali Xhozef Danford (Joseph Dunford) vizitoi edhe Kuvendin e Madh Popullor të Turqisë dhe pa edhe dëmet e shkaktuara nga bombardimet e puçistëve në natën e tentativës së grusht shteti.