Raketa kombëtare “Kasirga” hyri në inventarin e ushtrisë turke

Forcat e Armatosura Turke (TSK) kanë marrë në dorëzim sistemin kombëtar të mbrojtjes kundërajrore me raketa. Sistemi përfshin raketa të telekomanduara të kalibrit 302 mm të prodhuara nga kompania turke “ROKETSAN” dhe sistemin e armatimit me lazer.Milli füze sistemi Kasırga TSK ya teslim edildi