Qyteti magjepsës Kekova

Qyteti i fundosur Kekova, i cili ka qenë qendër e tregtisë dhe bazë ushtarake prej shekullit të 5-të p.e.s., mahnit vizitorët me bukuritë e tij. Tani t’i hedhim një sy qytetit nga ajri.


Fjalët Kyçe: Turqi , Kekova , qyteti magjepsës