Publikohen pamjet e reja nga tentativa e dështuar për grushtet më 15 korrik 2016

Janë publikuar edhe pamjet e reja nga tentativa e dështuar për grushtet që u ndërmor më 15 korrik 2016 nga terroristët e FETO-së të infiltruar në Forcat e Armatosura të Turqisë.

Në pamjet e reja duken momentet kur njerëzit që shpërfillin jetën e tyre atë natë morën kontrollin e një autoblinde në urën e Bririt të Artë dhe ndaluan kalimin e një tanku në Sefaköy duke u shtrirë para tij.