Presidenti Erdogan inspektoi gjeneratën e 5-të të avionëve luftarakë rusë

Presidenti Recep Tayyip Erdogan inspektoi gjeneratën e 5-të të avionëve dhe helikopterëve luftarakë rusë. Presidentët Erdogan dhe Putin vizituan Panairin Ndërkombëtar të Aeronautikës dhe Hapësirës “MAKS-2019” që po mbahet në Moskë.