Presidenti Erdoan takohet me homologun kinez Xi Jinping

Në fjalimin e mbajtur në Forumin e Brezave dhe Rrugëve për Bashkëpunim Ndërkombëtar që zhvillohet në Qendrën Kombëtare të Kongresit në kryeqytetin Pekin të Republikës Popullore të Kinës, Presidenti Erdoan tha: “Besoj se kjo nismë që quhet edhe ‘Rruga e Re e Mëndafshit’ do të spikatë në të ardhmen me objektivin e lidhjes me njëra tjetrën të Azisë, Evropës, Afrikës dhe madje Amerikës së Jugut”.