Polici hero i Izmirit dhe tërë Turqisë, babai i tre fëmijëve Fethi Sekin

Polici Fethi Sekin i cili ra dëshmor në sulmin terrorist në Izmir, me heroizmin e tij dhe duke luftuar deri në plumbin e fundit, pengoi rritjen e bilancit të sulmit terrorist.

 


Fjalët Kyçe: Fethi Sekin , sulmi në Izmir , Izmir