Pjesëmarrje e lartë e VIP-ve në mitingun e demokracisë

Një interes të madh ndaj Mitingut të Demokracisë dhe Martirëve që u mbajt të dielën në Yenikapi të Stambollit treguan edhe emrat e njohur të botës së artit, skenës dhe letrave në Turqi. Ne mesin e qidra VIP-ve që morën pjesë në këtë miting ishin edhe Kıvanç Tatlıtuğ, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Erdoğan, Arda Turan, Hande Yener, Ümit Besen, Mustafa Sandal, İpek Acar, İrem Derici, Rafet El Roman, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Hayko Cepkin, Burcu Güneş, Kibariye, Kerem Alışık, Özgün, Ahmet Özhan, Ziynet Sali, Türkan Şoray.