Përfundon me sukses testimi i raketës turke SOM

Ka përfunduar me sukses testimi SOM-B2, versionit luftarak të shpimit të njëpasnjëshëm të raketës SOM, prodhuar nga Instituti i Zhvillimit, Kërkimeve dhe Industrisë së Mbrojtjes (SAGE) të TUBITAK-ut.