Pakistani do të blejë 30 helikopterë nga Turqia

Është firmosur marrëveshja për shitjen Pakistanit 30 helikopterë ATAK, i cili është zhvilluar dhe prodhuar me mundësi vendore nga Industria Turke e Aeuronautikës (TUSAŞ/TAI).