Operacioni ‘Mburoja e Eufratit’ vazhdon përparimin edhe në ditën e 66-të

Që nga fillimi i operacionit e deri më sot janë marrë nën kontroll 164 zona të banuara dhe rreth afërsisht 1 305 kilometra katrorë.

Deri më sot janë pastruar 32 mina dhe janë shpërthyer në mënyrë të kontrolluar 1 362 bomba artizanale.