Operacioni i avionëve turq në veri të Irakut

Në operacionin ajror të kryer nga njësi të Komandës së Forcave Ajrore të Turqisë në zonat malore Zap, Gara, Hakurk dhe Avashin-Basjan në veri të Irakut janë asgjësuar 14 objektiva që përdoreshin nga pjesëtarët e organizatës separatiste terroriste.