Ngrin Lumi i Tunxhas

Të ftohtët ngrirës vazhdojnë të kenë ndikim në Traki. Lumi Tunxha, një lum ndërmjet Turqisë dhe Bullgarisë dhe një degë e Lumit Marica, një burim ujor që i jep jetë zonës ka ngrirë për shkak të temperaturave të ulëta.