Mehmet Akif Ersoj evokohet në 80-vjetorin e vdekjes

Mehmet Akif Ersoj është evokuar me një program të posaçëm organizuar pranë varrit të tij në varrezën e dëshmorëve në lagjen Edirnekapi të Stambollit me rastin e 80-vjotorit të vdekjes. Programi përkujtimor filloi me qëndrim nderi dhe ekzekutimin e Himnit Kombëtar, autorësia e të cilit i takon atij.