Mburoja e Eufratit: Avionët turq godasin objektivat e DAESH-it në El Bab

Në rajonin El Bab u asgjësuan 48 objektiva të organizatës terroriste DAESH ndër të cilat kishte vendstrehime, pozicione mbrojtëse dhe komplekset e komandim-kontrollit.