Mali Tahtali adresa e re e adrenalinës

Adresa e re e adrenalinës në Antalja ëshët bërë mali Tahtali. Ky mal që ndodhet në afërsi të fshatit Tekirova të nënprefekturës Kemer u bë adresë e re për ata që kërkojnë aventurë. Turistët në malin Tahtali në një lartësi 2 mijë e 365 metra bëjnë kërcime me bungee jumping dhe shijonë bukuritë e natyrës me paraglajdizëm.