Kryeministri Jëlldërëm vizitoi të plagosurit

Kryeministri Binali Jëlldërëm (Binali Yıldırım) vizitoi të plagosurit në sulmin terrorist në një klub nate natën e ndërrimit të viteve në lagjen Ortakëj (Ortaköy) të Stambollit, ku humben jetën 39 persona dhe u plagosën 65 të tjerë.