Kryeministri Jëlldërëm kalon tunelin Ilgaz me makinën zyrtare

Pas ceremonisë së inaugurimit të “Tunelit të Pavarësisë 15 Korriku” ndërtuar në Malin Ilgaz Kryeministri Binali Jëlldërëm kaloi në timon dhe e përshkoi tunelin me automjetin e tij zyrtar.

Başbakan Yıldırım, Ilgaz Tüneli'ni makam aracını kullanarak geçti

Başbakan Binali Yıldırım, açılışın gerçekleştirdiği Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'ni makam aracı kullanarak geçti.


Fjalët Kyçe: Tuneli Ilgaz , Binali Yildirim